+36-20-396-8855
1028 Budapest, Hidegkúti út 82/b
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Dr. Bálint Levente
szakorvos

gasztroenterológus, belgyógyász, háziorvos

SZAKMAI ÖNÈLETRAJZ

1996-ban szereztem orvosi diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.
Háziorvosi rezidensképzés után közel tíz évet dolgoztam a budapesti Szent Imre Kórház Gasztroenterológiai osztályán, 2002-ben belgyógyászatból, majd 2004-ben gasztroenterológiából szereztem szakvizsgát.
Egy évig dolgoztam a Szent Margit Kórház Gasztroenterológiai osztályán, majd 2006 óta dolgozom háziorvosként Piliscsabán, mellette ambuláns keretek között tovább folytattam gasztroenterológiai és endoscopos munkámat. 2009-ben háziorvostanból szereztem szakvizsgát.
2008 óta vagyok a Magyar Gasztroenterolgiai Társaság Háziorvosi szekciójának vezetője, 8 éves vezetőségi munkám során számos alkalommal szerveztem gasztroenterológai, illetve. interdiszciplinaris témájú továbbképzéseket háziorvosoknak vidéken és Budapesten egyaránt.
Fő szakmai érdeklődési területem a coeliakia, a gasztroenterológiai prevenció, colorectalis carcinoma szűrése, az ételallergiák-, intoleranciák, valamint azok az interdiszciplináris területek melyek a gasztroenterológiát és a háziorvostant összekapcsolják ( tehességi gasztroenterológia, gasztroenterológia-kardiológia, gasztroenterológia-psichiatria interdiszciplináris kérdései) .
A Semmelweis Egyetem Családorvosi Tanszékének oktatójaként részt veszek a rezidensképzésben és az egyetemi oktatásban is.
Családorvosi munkám mellett két rendelőben is aktívan dolgozom gasztroenterológusként, ahol  altatásos gyomortükrözést, vastagbéltükrözés,diagnosztikus és kisebb terápiás endoscopos vizsgálatokat is végzek. 
Négy gyermekem van, akik mellett családi életem is vidám és energikus.