Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Anaesthesiológia

Endoszkópos vizsgálatok, gyomortükrözés, vastgabéltükrözés, hörgőtükrözés

Bőrgyógyászat

Pattanásos bőr, rosacea, allergiás bőrbetegségek, pikkelysömör, autoimmun bőrbetegségek, vírusos bőrbetegségek, gombás bőrbetegségek

Diabetológia

A betegség igazolása mellett annak gyógyszeres és diétás kezelése mellett gondozását végezzük

Dietetika

Dietetikai tanácsadás során személyre  szabott táplálkozási terv kidolgozása történik

Endokrinológia

Agyalapi mirigy, pajzsmirigy, mellékvesék, hasnyálmirigy, ivarszervek betegségeivel foglalkozunk

Érsebészet

Az artériák és vénák megbetegedéseinek kivizsgálásával, a nyaki ütőerek  és a végtagok artériáinak  érelmeszesedése következtében kialakult szűkületének az aorta falában kialakult aneurysma, a visszerek tágulata következtében kialakult vénás keringési zavarok kivizsgálásával, kezelésével állunk betegeink rendelkezésére

Foglalkozás-egészségügy

Olyan munkakörök esetében, ahol az üzemorvosi vizsgálat mellé „kis könyv” is szükséges 

Fül-orr-gégészet

A vizsgálat során rögzítésre kerül a beteg korábbi betegsége, panasza, családban előforduló betegségek, szedett gyógyszerek. 

Gasztroenterológia

Gasztroenterológiai magánrendelésünkön emésztőszervi betegségek kivizsgálására, éber és altatásos gyomortükrözésre és vastagbéltükrözésre, hidrogén kilégzésre

Idegsebészet

Idegsebészeti magánrendelésünkön a központi és a perifériás idegrendszer megbetegedései mellett a gerincoszlop izületeinek és a csigolyák kopásos betegségei mellett a porckorongok sérve okozta fájdalom kivizsgálásval, kezelésével várjuk betegeinket.

Kardiológia

Kardológiai magánrendelésünkön a kadiológiai orvosi  konzultáció mellett szívultrahang, EKG, terheléses EKG, 24 órás EKG és vérnyomásmérés és 24 órás vérnyomásmérés elvégzésre van lehetőség.

Nephrológia

Nephrológiai magánrendelésünkön a vese akut és krónikus betegségeinek kivizsgálásával, kezelésével, gondozással, dietetikai tanácsadással állunk betegeink rendelkezésére.

Neurológia

Neurológiai magánrendelésünkön a központi és perifériás idegrendszer szervi betegségeinek vizsgálata, kezelése történik.

Ortopéd-traumatológia

Ortopédiai magánrendelésünkön a végtagok csontjainak és ízületek betegségeinek  valamint a gerinc csigolyáinak és a környező lágyrészek elváltozásainak vizsgálatával, kezelésével várjuk beteginket.

Plazma Age

Plazma Age kezelés Sebészeti beavatkozás nélkül, az új plazma technológia alkalmazásával a plasztikai műtétekhez hasonló eredményeket érhetünk el, a műtéti kockázatok nélkül.

Pszichológia

A stressz a szervezetet érő erős, károsodásokat is előidézni képes megterhelések gyűjtőneve, amely magában foglalja azokat a hatásokat, mint a hideg, a forróság, a betegségek, a különböző szociális és civilizációs hatások.

Sebészet

Sebészeti szakrendelésünkön az általános sebészet és poroktológia témakörébe tartozó megbetegedésekre fókuszálunk

Tüdőgyógyászat

A tüdőgyógyászati magánrendelésünkön a légcső, hörgők és a  mellhártya gyulladásos, allergiás, daganatos betegségeinek kivizsgálásával, kezelésével, gondozásával várjuk betegeinket.

Ultrahang vizsgálatok

A hasi-kismedencei ultrahang vizsgálat fekvő testhelyzetben történik, hogy a hang a vizsgálófej és a hasi szervek közt veszteség nélkül tudjon átjutni egy kontakt gél használunk.

Urológia

Amennyiben vese, herefájdalomat, véresvizeletet vagy gennyes vizeletet észle, sűrgős urológiai vizsgálat javasolt.

Nyitvatartás

Hétfő: 8.00 - 20.00
Kedd: 7.30 - 20.00
Szerda: 7.30 - 20.00
Csütörtök: 7.30 - 20.00
Péntek: 7.30 - 18.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Telefon: 36 20 396 8855