Kezdőlap » Munkatársak » Zsiborács Dominika

Zsiborács Dominika

Zsiborács Dominika vagyok, gyógytornász – sportfizioterapeuta, sportrehabilitációs tréner - személyi edző, illetve Dorn – terapeuta és Bosu instruktor.

Gyógytornász – fizioterapeuta Bsc diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Semmelweis Egyetem Fizioterápia mester szakján végeztem.

Munkám során a legtöbbször mozgásszervi panaszokkal találkozom ( derék / hát / nyak fájdalom különböző váll, könyök, kéz, csípő, térd, boka problémák ), illetve sportsérülések rehabilitációjával foglalkozom. Emellett neurológiai betegségekkel (Facialis paresis, stroke, SM, Parkinson), traumatológiai betegekkel is találkozom, illetve szülés felkészítést is tartok kismamák számára. Egyik kedvenc területem az ismeretlen eredetű szédülések és a különböző fejfájások.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a páciensek problémáinak minél komplexebb megoldásaira, így a manuális-fascialis technikákat, sportspecifikus gyakorlatokat és egyéb kiegészítő kezeléseket kombinálom gyógytorna alkalmaim során.

Fontosnak tartom, hogy a gyógytornát megfelelő edzés egészítse ki, ezáltal eredményesebbé tehető a terápia. Úgy gondolom, hogy a prevenció nagyon fontos egy sérülés, vagy bármilyen betegség elkerülés érdekében, amiért nap mint nap kell tenni. A kialakult sérülés esetén pedig fontos, hogy minél előbb vissza tudjon térni mindenki a hétköznapjaiba (ha sportoló akkor az adott sportághoz) és elkerülni egy következő esetleges sérülés kialakulását.
 

Képzéseim:

  • PhysioVit: Sportfizioterápia, sportrehabilitációs tréner
  • Oriolus – med: Kinesio -tape
  • Oriolus – med: FDM – fascia distorzios modell 1,2,3
  • Bosu Hungary: BOSU instruktor
  • 3nstex: Szegmentalis stabilizációs tréning az ágyéki gerinc – medence komplex rehabilitációjában
  • Dorn International Hungary : Dorn terápia
  • Személyi edző okj

Nyitvatartás

Hétfő: 8.00 - 20.00
Kedd: 7.30 - 20.00
Szerda: 7.30 - 20.00
Csütörtök: 7.30 - 20.00
Péntek: 7.30 - 18.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Telefon: 36 20 396 8855